Baseball ReBoot Regio Zuid-Oost

Hallo allemaal!

We gaan weer beginnen met het geven van Boekhoudt-Clinics next level trainingen voor regio Zuid-Oost. Vanaf zondag 17 mei gaan we ELKE ZONDAG in groepjes van ca. 5 kinderen onder leiding van Gianison aan het werk. De trainingen duren 1.5 uur en beginnen om 12.00 uur in Nuenen (HSCN, Lissevoort). We delen de groepen zoveel mogelijk in op leeftijd, niveau, positie. Trainen in een kleiner groepje of alleen is desgewenst ook mogelijk (later op de middag of in de ochtend). Kosten: Privé-les: 45,-, groepje van 2: 25,- pp, groepjes van 3: 20,- pp, groepjes van 4 of meer 15,- pp. Opgeven o.v.v. naam en leeftijd bij de Whatsapp admin Nancy (via rechtstreeks bericht) +31630463552.

De trainingen worden gelivestreamed via ons youtube kanaal!


Wordt lid van onze WhatsApp info groep


Let op onze regels:

1. Als je klachten hebt (verkoudheid, koorts) of anderszins in de risicogroep van het RIVM valt, blijf je thuis.

2. Voor de trainingen thuis naar het toilet gaan en handen wassen. De kantine en sanitaire voorzieningen zijn gesloten.

3. Kinderen worden niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de training bij de poort bij de parkeerplaats gebracht, en na afloop direct opgehaald. Er mogen helaas geen ouders bij de trainingen aanwezig zijn.

4. Bij aankomst gebruiken we handsanitizers om alle handen te ontsmetten.

5. We houden 1,5 meter afstand van elkaar, met uitzondering van kinderen tm 12 jaar onderling.

nl_NLDutch